Gerekli Evraklar

  • Anasayfa
  • Gerekli Evraklar

İspanya Turistik Vize Gerekli Evraklar

  • İkamet belgesi
  • Seyahat dönüşü sonrası 3 ay geçerliliği bulunan pasaport
  • 3.5x4.5 ölçülerinde 2 adet yeni, biyometrik fotoğraf
  • İşverenden temin edilmiş, İspanya Konsolosluğuna hitaben, şirketin antetli kağıdına yazılmış dilekçe
  • Aslı gibidir kaşesi olmayan güncel şirket faaliyet belgeleri
  • Barkodlu 4a hizmet dökümü
  • Son 3 aylık, kaşeli ve imzalı
  • Güncel tarihli banka hesap özeti (En az 5000 TL Bakiyeli)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

İspanya Ticari Vize Gerekli Evraklar

  • Vize talep dilekçesi (şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, kaşe ve ıslak imzalı)
  • Pasaport (İspanya seyahati sonrası en az 6 ay geçerli)
  • 2 adet biyometrik fotoğraf
  • Ticari Davetiye (İspanya şirketinin antetli kağıdına, davet eden kişinin pasaport ve kimlik fotokopileri ile birlikte)
  • Güncel şirket evrakları (orijinal faaliyet belgesi. sicil gazete, vergi levhası, imza sirküleri fotokopileri)
  • SGK / BAĞ-KUR hizmet dökümü
  • Şirketin banka hesap özetİ (son 3 aylık, en az 4.000 TL bakiyesi olan, kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)
  • Gelir belgeleri (kira sözleşmesi, tapu, araç ruhsatı fotokopileri varsa)
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Aile ve adres bilgileri içeren)

Vize Başvuru Sahibi Şirket Çalışanıysa Yukarıdaki Belgelere Ek Olarak

  • SGK işe giriş bildirgesi
  • Maaş bordrosu (son 3 aylık, imza ve kaşeli)

İspanya Aile Ziyaret Vizesi Gerekli Evraklar

  • Orijinal ikamet belgesi
  • Seyahat sonrası altı ay geçerliliği bulunan pasaport
  • 2 adet biyometrik (3.5x4.5) ölçülerinde fotoğraf
  • İspanya’da ikamet eden kişiden temin edilecek, davet nedeni, seyahat tarihleri, davet eden kişinin İspanya’daki detaylı adres bilgilerini içerir davet mektubu temin edilmelidir. Davet eden kişinin İspanya’da oturum izni veya İspanyol kimlik kartı varsa kimlik kartı; davet eden kişiyle kan bağınız bulunuyorsa akrabalığı ispatlayıcı belgeler ibraz edilmelidir.
  • Kişi çalışansa İspanya Konsolosluğuna hitaben, şirketin antetli kağıdına, kişinin şirketteki pozisyonu, seyahat tarihlerini içerir, kaşe ve ıslak imzalı dilekçe ibraz edilmelidir.
  • Aslı gibidir kaşesi bulunmayan güncel şirket evrakları
  • SGK işe giriş bildirgesi ve barkodlu hizmet dökümü belgesi
  • Güncel maaş bordrosu
  • Son üç aylık, 5000 TL bakiyeli, ıslak imzalı banka hesap özeti.
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  • Tam tekmil, vukuatlı nüfus kayıt örneği
  • İspanya aile ziyareti vize ücretleri nakit olarak ödenmektedir ve işlem iptali haline ücret iadesi bulunmamaktadır.

İspanya Öğrenci Vizesi Gerekli Evraklar

  • İkametgah belgesi
  • Pasaport - eski pasaportlar (Seyahat sonrası en az 4 ay geçerliliği olmalı)
  • 2 adet 'YENİ' biometrik fotoğraf
  • Seyahat edilecek ülkede 'İSPANYA' ibaresi bulunan Muvafakatname (Kişi 18 yaşından küçükse anne, baba tarafından imzalanmış, noter onaylı orjinal belge)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (aile ve adres bilgilerini içeren)
  • Öğrenci Belgesi (Güncel Orijinal mühür ve imzalı)

İspanya Oturum İzni Gerekli Evraklar

  • İspanya ikamet tezkeresi için başvuru sahibinin İspanya’da yasal ikamet belgesi;
  • Uzun süreli kira sözleşmesi ve kira makbuzu;
  • Başvuru sahibinin kendi ülkesindeki yetkili makamlarından temin edeceği adli sicil kaydı,
  • Geçici ikamet için başvuru yaparken başvuranın sunmadığı durumlarda tıbbi sertifika (certificado medico).
  • Sağlık sigortası;
  • Evlilik durumunuza ilişkin evlilik veya boşanma belgesi veya diğer kağıtları (İspanyolca).
Yükleniyor...
Bizi Arayın